Termékek Menü
0
Acai málna Katt rá a felnagyításhoz

Acai málna

Ár:
690 Ft (543 Ft + ÁFA)

Ez a különleges teakeverék fehér és zöld teából, acai bogyó darabokból, mályva és málna darabokból áll.

Elkészítésénél javasoljuk 70-80 fokos vízzel elkészíteni, és 2-3 percig áztatni, hogy az összetevők kedvező élettani hatásai megmaradjanak. A teafűből még egy leöntésel (áztatás 3-5 perc) újra élvezetes italt varázsolhatunk.

Összetétel: zöld tea (Sencha), fehér tea (Pai Mu Tan), mályva, ropogós joghurt, málna darabok, Acai bogyó finomra vágva

 

Gyártó: Easytea
Elérhetőség: Raktáron
Mennyiségi kedvezmény
10 db felett
590 Ft / db

Leírás és Paraméterek

Ez a különleges teakeverék fehér és zöld teából, acai bogyó darabokból, mályva és málna darabokból áll.

Elkészítésénél javasoljuk 70-80 fokos vízzel elkészíteni, és 2-3 percig áztatni, hogy az összetevők kedvező élettani hatásai megmaradjanak. A teafűből még egy leöntésel (áztatás 3-5 perc) újra élvezetes italt varázsolhatunk.

Összetétel: zöld tea (Sencha), fehér tea (Pai Mu Tan), mályva, ropogós joghurt, málna darabok, Acai bogyó finomra vágva


Élettani hatások
A fehér tea talán a legtöbb pozitív tulajdonsággal rendelkező teaféle. Gyulladásgátló, antibakteriális hatású, valamint erűsíti az immunrendszert. Az oxidáció korai megállításának következtében minden más teánál nagyobb a katetin tartalma, amely segít az érfalak rugalmasságának megőrzésében, ezáltal csökkenti a szív és érrendszeri betegségek, a stroke és az agyvérzés kialakulásának esélyét. Egyes tanulmányok szerint a rák kialakulásának esélyét is csökkenti. Méregtelenítő hatású, és gyorsítja az anyagcserét. Növeli a bőr tónusát és megakadályozza a ráncképződést.


Az Acai vagy Açaí az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyó termésérűl híres, mely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, mivel nagyon gazdag tápanyagokban, mint az aminosavak, létfontosságú zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek.
A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételében a legjobb antioxidáns.
Az antioxidánsok megelőzik a sejtek fertőzéseit, a korai öregedést, Anthocyaninok támogatják a szív- és érrendszert, Telítetlen zsírsavak segítik az emésztőrendszeri folyamatokat, Phytosterolok segítik fenntartani a normális koleszterin szintet, Aminosavak a szervek és izmok működését támogatják.
(forrás wikipedia)